با گذشت چند روز از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و با مروری گذرا بر نتیجه آرایی که به صندوقهای رای انداخته شد، اکنون میتوان تصویری روشنتر از گرایشهای مردم در انتخاب نمایندگان خود و سهم هر یک از لیستهای مطرح در فضای انتخاباتی کشور از کرسیهای پارلمان ارائه داد.
با اتمام رأیگیری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، کار شمارش آرا آغاز شد؛ شما میتوانید نتایج این مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در تهران و ۲۱ حوزه انتخابیه دیگر را به طور لحظه به لحظه در این گزارش بخوانید.
دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. ۲ ماه و ۲۰ روز قبل یعنی ۱۱ اسفند سال گذشته، دور اول انتخابات برگزار شد و از آنجا که برخی داوطلبان در برخی حوزههای انتخابیه نتوانستند تعداد آرای موردنیاز را کسب کنند، به دور دوم راه یافتند تا بار دیگر شانس خود را برای دریافت مجوز ورود به مجلس شورای اسلامی امتحان ...
محمد جواد محمدی نوری قائم مقام ستاد انتخابات شورای وحدت با اشاره به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیام حضور مردم در انتخابات را نوعا واکنش همراهی با آرمانهای انقلاب دانست و بر ضرورت اصلاح امور اقتصادی به عنوان مهمترین چاکراه بازگشت اعتماد عمومی تاکید ورزید.
رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به توافق این جبهه و شورای ائتلاف انقلاب در ارائه لیست انتخاباتی مشترک در تهران اظهار کرد: ما برای آنکه به یک لیست واحد ورود کنیم، درخواست داشتیم که برخی از افراد بهتر جایگزین شوند و با تأملاتی یک لیست ۳۰ نفره با دو سرلیست داده شد.
سخنگوی فراجا با بیان اینکه تامین امنیت انتخابات بر عهده پلیس است، اظهارکرد: وظیفه پلیس محدود به تامین امنیت انتخابات نمیشود بلکه بر روند تبلیغات در فضای مجازی و واقعی نیز نظارت دارد.
مدیرعامل خبرگزاری رسا با بیان اینکه «در چارچوب فکری امامین انقلاب، انتخابات به عنوان فرآیندی مطرح میشود که ضمانتبخش انسجام درونی جامعه اسلامی است» تاکید کرد: انتخابات مظهر همبستگی و پیوستگی اجتماعی است
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: هر برگ رای در انتخابات پیش رو، به منزله برافراشته تر شدن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران در عرصههای بینالمللی خواهد بود.
اگرچه تحقق «استقلال» و «آزادی» محض به دلیل زندگی جمعی و میلیونی مردم کشور در کنار هم عملا غیرممکن است؛ اما نیل به این دو شعار والا که در هر جامعهای مورد تحسین است، مگر با شرکت در انتخابات و رساندن فرد اصلح به کرسیهای تصمیمگیر و تصمیمساز مجالس ممکن نیست.